BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, August 12, 2010

Melaka>Mersing...Mersing>Melaka...Dah Nasib Badannnnn...

Gambar Ehsan Dari Goggle

Salam semua dan salam ceria selalu..
Baru sampai di Mersing pagi2 buta ni..tak boleh nak melelapkan mata dan tak tahu nak buat apa jadi aku buka laptop yang dah usang ini dan mulalah membuka blog aku..maka terciptalah entry baru pada blog ini yang bertajuk Mersing-Melaka..Melaka-Mersing..sebenarnya tak tahu nak bubuh tajuk apa jadi..apa yang termasuk difikiran sebelah kanan diterjemahkanlah disebelah kiri..maka itulah tajuk entry pada kali ini..
Ya..aku akan berada di Mersing ini tak tahu sampai bila sebenarnya..mungkin seminggu,dua minggu atau sampai menjelang bulan syawal..tak tahu lagi..telah ditugaskan oleh big boss untuk satu tugas..jadi terpaksa akurlah dengan arahan walaupun kena buat kerja "time-time" bulan puasa ni..nak tak nak kena buat jugalah walaupun sebenarnya.....
Gambar Ehsan Dari Goggle
Nak buat macam manakan..dah tugas..kena buat jugalah..tak nak buat kerja dan tak nak ikut perintah big boss..berhenti kerja..itu je lah jawapannya..wakaka..takkanlah sampai macam itu sekalikan..zaman-zaman sekarang ni bukannya senang nak cari kerja kat luar tu..Apa pun..tugas tetap tugas..amanah tetap dipikul walau seberat mana pun..
Okkkkkkk...TQ ALLLZZZ..

9 comments:

BezBuddy said...

org melaka ke?

Farahiyah Bahuddin said...

amboi..amboi..sempat blogging lagi....

AKU said...

BB> xle..org negeri lain cuma dah lama duk dan kerja kt melaka..hehe
FB> ada masa yg ter'free'..bloggingle..

911 said...

Adess.. Mersing ka tuan?.. Sabar jak ba tuan. Sambil puasa, sambil kerja, sambil blogging, sambil santai2 lapangkan fikiran. Gud luck tn.. :)

Yanie J said...

selamat dtg ke mersing yeah ;)
mersing kg my dad n melaka kg my mom hikhik

heh,,btw, slmt bpuasa;)

AKU said...

tn911> tq tn..da keja cmni tn..unggah juga la..
Yanie J> woiitt..ye ke..abiss..Yanie org mane? hehe..

anggar berkawand said...

hello...
SALAM BERKAWAND ...

hanumuslem said...

selamat2 selamat2
:D

maisyah said...

salam..
macam tu la adat bekerja makan gaji..
d mana saja walau apa sj kerja kita time2 posa ni kan..sabar kena kuat. Pahala besarrrr...