BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, July 28, 2010

Blog AKU berat??????

Salam 1 Malaysia..

           Blog AKU berat???? terima kasih banyak-banyak kepada teman blogger Melati Qistina's Mummy yang 
 
dapat mengesan kelemahan blog AKU ini..Blog AKU berat..Jadi untuk kebaikan kita bersama minta tolong 
 
kepada rakan-rakan lain supaya dapat memberi komen adakah blog aku ni berat bila dibuka atau 
 
bagaimana..dan seandainya ada kekurangan yang lain tolong beri komen juga.  Dengan komen anda semua nanti 
 
dapatlah saya memperbaiki apa permasalahan yang timbul pada blog ini bila rakan-rakan datang berkunjung.
Jangan lupa beri komen yeeeeee..
 
TQ ALL...




17 comments:

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

biasa je....xadla berat sgt..

AKU said...

tq2..MiSs NoRmala NorFiqZ

911 said...

sudah timbang kati ni tuan... tp nampak slim jak, xlah berat sgt

sweetsal said...

tak berat pun..ok ja..mungkin time dia buka tu internet dia slow kut..

AKU said...

911> wakakaka..timbang kati ka..kihkih

sweetsal> ntahleee..tp ok juga..skurang2nye tau klu2 ada mslh loading time kwn2 buka blog AKU ni..

Eryati said...

erm...mmg tak berat pon...
cepat aje buka..

budakmengong said...

xberat sgt.oke jewp..tp law nk check jum singah.http://budakmengong.blogspot.com.pastu tekan kat sebelah kanan tuh.oke.

AKU said...

tq byk2 atas komen teman2 semua..syg u all..hehe

paan sabri said...

oke je.. tenet kat apatmen yang slow pon leh bukak dlm mse 0.00000001 saat. oke tu tipu..

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

sue bukak oke jer ;)

AKU said...

paan sabri> wakaka..klu cmtu pnye laju..dgn cermin laptop sekali tebuka..lawak2...ape pn tq so much my fren..

sue@p.l.e.i.a.d.e.s> ok sue..tq2..hehe

Melati Qistyna's Mummy said...

loading belog laju, cuma loading shoutbox jer... hukhuk...

AKU said...

owwwhh..ye ke..cmne nk bg cepat loading shoutbox r?..ada sesiapa bole bg cdgnan

kulanz said...

kalau buka guna streamyx, nda juga berat sangat tuan blog ni.. tapi mmg x dinafikan, shoutbox tu kadang lambat ckit loading.. tu mmg tak dapat buat apa2 sbb tu melibatkan external script

AKU said...

tq byk2 tn kulanz..

tukang cerita said...

x berat ponnnnnggg... :)

sop said...

ok jer.. x berat pun..
cuba ukur berat blog anda dgn penimbang..