BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, November 28, 2009

AKU..DJ radio UTARA.fm mcm biasa juga baaa...


Salam di aidil adha dan salam ROCK..haha
         Rasa-rasanya agak lama juga la AKU tak membuat entri terbaru..bz..memang agak bz..dengan demam misi mengKLIK nuff di blog kawan-kawan..jd..cam tertanggulah hasrat untuk men'entri'kan post baru..haha...Apa pun pada kali ini AKU postkan jugalah entri ini untuk jelingan sahabat2 pengunjung..hehe
         Ya..pada kali ini AKU cuba untuk mempromotkan sikit siapa AKU ini lagi..Ya..dengan rasa amat bangga dan rasa rendah diri AKU adalah salah seorang penyiar atau istilah lain DJ di radio online UTARA.fm..Radio UTARA.fm ini adalah salah satu radio internet yang terdapat di Malaysia yang telah dilancarkan oleh Mantan PM kita iaitu pastinya PAK LAH di Ranau..ingin mengetahui berkenan dengan radio ini silalah ke link ini http://utarafm.net atau http://1sabah.net..
         Di radio UTARA.fm AKU menjadi penyiar atau DJ pada setiap hari RABU,JUMAAT dan AHAD pada jam 12am-2am dalam segmen 'RETRO ROCK BERSAMA DJ AKU'..jadi kepada para pengunjung yg ingin dgr aku berceloteh ikutilah Radio UTARA.fm pada setiap hari yang tertera dan masa yang tersebut..tp jagn lupa..radio UTARA.fm juga bersiaran 24 jam dgn DJ2 atau rakan2 penyiar yang lain..jadi..maksudnya..anytime korang boleh dgr UTARA.fm..
        Selain AKU...terdapat juga DJ yang lain seperti DJ rumputt,DJ Aldusuni,DJ MKA,DJ Lugu,DJ TT,DJ LM,DJ batman,DJ NONG,DJ Tom,DJ siiputt dan DJ kupang. Selain AKU dan DJ TT yang bersiaran dari Melaka,DJ Lugu pula bersiaran terus dari Osaka Jepun dan DJ LM bersiaran dari Cheras Kuala Lumpur.
        Jadi..itulah serba sedikit yang dapat AKU terangkan berkenaan dengan radio UTARA.fm..jadi jangan lupa bersama AKU atau rakan2 penyiar yang lain pastinya hanyaaaaa...di Radio UTARA.fm mcm biasa juga baaaa..

10 comments:

YobSumo said...

Skarang DJ pun dah ada blog. bagus2.

AKU said...

blog biasa2 je bro

911 said...

Diakui dan disahkan benar... ekekekekk

Teruskan bersama RETRO ROCK BERSAMA DJ AKU. Yeahhh.. Rock bebehhh..

Putra Al-Maliki said...

salam aidiladha, dj.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

ahmad humairi said...

salam,
anda hebat!, DJ yang hebat!!!!
tahniah!!!!

AKU said...

tq cikgu..xdela hebat mane pn..

Lady Fyza ;) said...

wah DJ rupenye bro ni ;)

hehe, go chaiyok.

keep in touch.

ILLIE said...

macam biasa juga bah..jalan teruss

Syeeda Sobbihi said...

nice voice! :)

Sue Ellyn said...

Salam kenal2 beb. :)